Nazilerin Zombi Askerleri


Nazilerin korkunç deneyler sonucunda ortaya çıkardığı "Süper Asker" lerin hikayesi.

UYARI !!!

İÇERİKTE BAHSİ GEÇEN UYARICI MADDELER, İNSAN SAĞLIĞINA VE PSİKOLOJİSİNE SON DERECE ZARARLIDIR. BU UYARICI MADDELERİN KULLANIMINI KESİNLİKLE TASVİP ETMİYOR, MÜMKÜN MERTEBE UZAK DURULMASINI ŞİDDETLE ÖNERİYOR VE KULLANIMININ SUÇ OLDUĞUNU ISRARLA BELİRTİYORUZ.

YAPILAN İÇERİK, HERHANGİ BİR TEŞVİK YA DA ÖZENDİRME MAKSADI İLE DEĞİL TAMAMEN HABERDAR ETME VE BİLGİLENDİRME ADINA DERLENMİŞTİR.

Kod Adı : D9




II.Dünya Savaşı'nın en şiddetli zamanları. Alman doktorlar toplama kamplarında korkunç deneylerini mahkumlar üzerinde sürdürmeye devam ediyorlar ve en büyük gayeleri ise süper askerler yaratmaktı. İşte bu kampların birinde, Berlinin kuzeyindeki Sachsenhausen da kristal meth olarak da bilinen bir uyuşturucu olan metamfetaminden D9 kod adlı bir hap üretildi adı "Pervitin". Şimdi bir ilaç düşünün, içtiğinizde -30 derece havada bile üşümüyor, acı hissetmiyor,verilen her emri bilinçsizce yerine getiriyor, sırtınızda onlarca kilo yük ile onlarca kilometre hiç yorulmadan yürüyebiliyor ve bunun üstüne 36 saate kadar uyumadan durabiliyorsunuz. İşte bu tam da Nazilerin istediği şeydi, askerlerini bilinçsiz süper askerlere çevirmek.İlk olarak Polonya çıkarmasında askerler üzerinde kullanılan Pervitin Nazi doktorlarının notlarına göre baygınlık geçirecek kadar yorulmuş askerleri bir saat gibi bir sürede ayağa kaldırmış, kendilerini enerjik dinç ve korkusuz hissetmelerini sağlamıştır. Dönemin müttefik devlet askerleri arasında çıkan "zombi asker" efsanesinin kaynağı da bu ilaçtır çünkü cephede Pervitin alan bir asker vurulsa bile acı hissetmediği için ölümcül yara almadığı sürece kalkıp saldırıya devam etmektedir. İlacın işe yaradığını gören Naziler askerlerinin normal insanlar gibi gözükmemesi için Fransa işgali sırasında cepheye 35 milyon ilaç sevk etmiştir.

Halkın Çikolatası



I.Dünya Savaşı sonrası Alman ekonomisi ve Alman halkı çökmüş durumdaydı. II.Dünya Savaşı'nda da durum pek farklı değildi. Pervitin sadece askerler için değil, aynı zamanda uzun saatler boyunca çalışmak zorunda olan insanlar arasında da kullanılmaya başladı. Hatta çikolataların içine koyulup marketlerde satılıyordu. Böylece "uyarılmak" isteyen Almanlar bir parça çikolata yiyerek güne zinde bir halde devam edebiliyordu.

Yolun Sonu



1941 yılında Pervitin kullanımı toplum içinde yasaklandı fakat günlerce bu ilacı kullanan cephedeki askerler çoktan bağımlı olmuşlardı. Askerlerin uyuşturucu bağımlılığından gelen "yoksunluk sendromu"ndan muzdarip olmamaları için cepheye ilaç sevkıyatı devam etti ve toplamda 200 milyon ilaç sevk edildi. II. Dünya Savaşı'nın sonlanması ve Nazilerin yenilmesiyle sonlanan bu deney ardında on binlerce yıkık zihin ve bağımlı asker bırakarak tarihin karanlık sayfalarına gömüldü.