Ev Yapımı Enerji Barı



BUTCHER’S BISTRO: Hata Giderme Çubukları

Günün erken saatlerinde, özellikle tüm zombi kafatasları ile parçalanacağınız tüm yiyeceklerinizi tuzağa düşürmek ve yememek için zamanınız olmayacaktır. Aç karnına yakmayın. Isınmak için ateşe gerek duymayan yiyecekleri, suyu yeniden nemlendirmek, ağır / kırılgan / hacimli ambalajları, ne zaman işleneceğini veya hazırlanmasını gerektirmeyen yiyecekler tavsiye ederim. Bedeninizi aklınızdan çıkarmamak için vücudunuzu devam ettirmek ve lezzetli tutmak için besleyici bir şey üzerine ateş edin. Evet, protein ya da uçurum çubukları satın alabilirsin, ama kendi malzemeni avlamak ve birleştirmek çok daha eğlenceli.

Malzemeler:

- 1 büyük metal tencere, 1 küçük metal kap (veya çikolatayı eritmek için kullanılanlar gibi bir çift kazan)

- 1 metal spatula

- 1 güveç kabı veya fırın tepsisi Malzemeler: (bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla)

- Fıstık ezmesi, haha ​​(fıstık veya badem)

- Bal (sürülebilir en iyisi)

- Yağ (en fazla sızmayan hindistan cevizi yağı en iyisidir, ancak Crisco veya domuz yağı işe yarayacaktır. Henüz pastırma yağını denemediniz.)

- Fındık (kaju fıstığı, badem, fıstık, duvar, göğüs, çam, fındık) - Tohumlar (susam, kabak, ayçiçeği, keten, chia)

- Kurutulmuş meyve (kuru üzüm, krakinler, mango, elma, kuş üzümü, çilek, muz, hindistancevizi)

- Protein tozu (pislik istemiyorsanız ekleyin)

- Yulaf / kepek (daha fazla pislik istiyorsanız bunları ekleyin)

- İsteğe bağlı moral aroması (akçaağaç şurubu, tarçın, vanilya özü)

Prosedür:

- Eğer bir çift kazanın nasıl çalıştığını (giyf.com) bilmiyorsanız, büyük tencereye biraz su koyun, orta-yüksek dereceye kadar ısıtın ve daha sonra küçük tencerenin içine yerleştirin. Su, çubuk karışımınızın yanmasını önlemek için bir tampon gibi davranır.

- Somun tereyağı ve büyük bir kaşık yağı ve bal içeren birkaç kaşık kaşığı (her seferinde daha sonra ekleyebilirsiniz)

- Fındık yağı, bal ve yağ akınca olduğunda, fındık, tohum ve kuru meyve ekleyin. Spatula ile karıştırın, kıvamlı, kıtır kıtır kıtır kıtır kıtır kıtır kıvama gelinceye kadar karıştırın. Çok pürüzsüz ise daha fazla fındık ve tohum ekleyin, çok kalınsa fındık yağı ekleyin.

- Basın ve güveç tabağına koyun veya fırın tepsisine yayılır. Buzdolabında soğumaya ve sertleşmesine izin verin.

- Bir kez belirledikten sonra, barlar halinde kes ve sandviçleri kes. Onlar, sıçanlar onları yapmadan önce almazlarsa, esas olarak bozulmazlar. Ekstra uzun süreli depolama için buzdolabında veya buzdolabında saklıyorum.

Notlar:

- Bu barlar, sert kamp, ​​yürüyüş veya medeniyeti yeniden inşa etmek için tüketilmelidir. Kamyonlar hala yuvarlanırken onları yerseniz, günlerce şişman ve pis olmayacaksınız.

- Yabani olarak, özellikle balık veya avlanamıyorsanız yağ çok nadirdir. Domuz eti koyduğunuza sevineceksiniz.

- 1 bardak badem 30 gram protein, ton balığı konservesi ile aynıdır. Bu çubuklara bolca çakarsınız.

- Bir kış kıyametinde, günde 2000-3000 kalori yakacaksınız, bu yüzden bal ve meyveler üzerinde cimri olmayın. Şeker ayrıca zihinsel çözmede size +50 güç sağlar.

Kafanı oyunda tut ve kemiklerini dinlendir.